· 

Wat gaan we doen?

Twee producties en een workshop achter de rug. Tijd voor vakantie, tijd voor rust.. Toch?

Nee, we zijn druk met de voorbereidingen voor de volgende productie.

Het script is al klaar, maar nog zonder de puntjes op de i. In eerste instantie is het namelijk geschreven als film script, waarbij we de uitdaging aangaan om dit naar theater te brengen. En als je dan toch bezig bent, waarom dan ook niet gelijk een licht plan maken?

 

Het lijkt wel alsof we ons zelf graag  bezig houden. En dat is ook wel zo, maar dat is niet de reden. We willen graag iets moois neerzetten en dat vraagt voorwerk. Gelukkig is het leuk werk en zorgt het voor zoveel ideeën dat we dit wel moeten opschrijven voordat we het vergeten. Want dat zou immers zonde zijn. Al die ideeën verloren in onze grijze hersencellen, buiten ons bereik. Nee, dat wil niemand. Wij niet, in ieder geval.

Daarnaast zijn we bezig met het plannen van een kennismaking avond. De cast is namelijk compleet, maar nog niet iedereen kent elkaar. En voordat we in september keihard gaan repeteren, is het wel zo fijn als we elkaar allemaal al een keer gezien hebben. Zodat we in april/mei 2019 een mooie voorstelling kunnen neerzetten. Een voorstelling waar we allemaal trots op kunnen zijn.

Over de voorstelling zelf zullen we nog niet teveel verklappen. Het is alleen geen monodrama gebaseerd op een persoonlijk verhaal en het is ook geen kindertheater. Dit waren namelijk de eerste twee producties van Zevende Zintuig. Wat verklappen we wel? 


Titel: Verstandsverduistering
Geschreven door: Lisette Janse

Regie: Boris Chomette

Deze derde productie wordt heel anders. Hoe anders? Houd onze website goed in de gaten, schrijf je in voor de nieuwsbrief, volg ons op social media en blijf zo op de hoogte!

Reactie schrijven

Commentaren: 0