Zevende Zintuig

Wie zijn 'De Watergeesten Van Westerschouwen'?
Zevende Zintuig · 19/03/2023
Wie zijn de mensen achter 'De Watergeesten Van Westerschouwen'? Maak kennis met Ewout, Eldridge, Cengiz en Lisette.
'Het Pratende Toverboekje' gaat op reis en koop nu je kaarten voor 'De Watergeesten Van Westerschouwen'.
Zevende Zintuig · 05/03/2023
'Het Pratende Toverboekje' gaat op reis door Rotterdam en omgeving. Ondertussen zijn we met 'De Watergeesten Van Westerschouwen' hard aan het repeteren om op 28, 29 en 30 April te kunnen knallen.

Het Pratende Toverboekje
Zevende Zintuig · 09/01/2023
Het Pratende Toverboekje is een theatervoorstelling die zich richt op kinderen tussen de 4 en 8 jaar oud. Donderdag 5 januari was voor het eerst 'Het Pratende Toverboekje' te zien. Wil je deze voorstelling ook zien? Neem contact met ons op en wie weet spelen we deze voorstelling bijvoorbeeld op jouw school!
Theater seizoen 2022/2023
Zevende Zintuig · 23/09/2022
Wat staat er voor komend seizoen allemaal op de planning?

Een nieuwe vorm van theater (?)
Zevende Zintuig · 14/09/2021
Wat brengt de toekomst voor Zevende Zintuig?
Zevende Zintuig · 11/11/2020
Kort verhaaltje over het volgen van een Valse Koning. Geschreven door Lisette Janse Afbeelding: Stellart333

Zevende Zintuig · 15/02/2020
Het theater jaar begon vrij rustig voor Zevende Zintuig. Er lagen genoeg ideeën, maar nog niks was concreet en er liepen nog geen acties. Dit werd helemaal niet erg gevonden. Uit heel veel ideeën komt toch vaak wel weer wat concreets. Er was alleen geen tijd om deze ideeën concreet te maken, want als vrij snel kwamen er nieuwe projecten aan.
Zevende Zintuig · 30/10/2019
Op dinsdag 29 oktober kwamen Frances Gallimore, Boris Chomette en Lisette Janse samen voor een eerste creatieve brainstorm.

Zevende Zintuig · 29/05/2019
Zevende Zintuig is gevestigd in Rotterdam, maar in de vakantie periode wordt er naast uitrusten en genieten van de mooie natuur ook hard gewerkt in de Veluwe. Daar is namelijk de ideale vaste plek van Zevende Zintuig om te ontsnappen van de stad en tot rust te komen in de natuur. Perfect voor als er aan nieuwe toneel stukken geschreven gaan worden.
Zevende Zintuig · 26/04/2019
De foto's van de voorstelling staan online. We kijken terug op een geslaagd weekend. Benieuwd naar het beeldmateriaal? Nog even geduld.. Binnenkort komt er een vlog uit van Zevende Zintuig waarin in ieder geval de regisseur en de schrijfster wat over het proces vertellen. Daarnaast worden er ook delen van de opname's van de voorstelling aan de vlog toegevoegd. En tot die tijd: Kun je dit blog lezen!

Meer weergeven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplicht