Zevende Zintuig

Zevende Zintuig · 15/02/2020
Het theater jaar begon vrij rustig voor Zevende Zintuig. Er lagen genoeg ideeën, maar nog niks was concreet en er liepen nog geen acties. Dit werd helemaal niet erg gevonden. Uit heel veel ideeën komt toch vaak wel weer wat concreets. Er was alleen geen tijd om deze ideeën concreet te maken, want als vrij snel kwamen er nieuwe projecten aan.
Zevende Zintuig · 30/10/2019
Op dinsdag 29 oktober kwamen Frances Gallimore, Boris Chomette en Lisette Janse samen voor een eerste creatieve brainstorm.

Zevende Zintuig · 29/05/2019
Zevende Zintuig is gevestigd in Rotterdam, maar in de vakantie periode wordt er naast uitrusten en genieten van de mooie natuur ook hard gewerkt in de Veluwe. Daar is namelijk de ideale vaste plek van Zevende Zintuig om te ontsnappen van de stad en tot rust te komen in de natuur. Perfect voor als er aan nieuwe toneel stukken geschreven gaan worden.
Zevende Zintuig · 26/04/2019
De foto's van de voorstelling staan online. We kijken terug op een geslaagd weekend. Benieuwd naar het beeldmateriaal? Nog even geduld.. Binnenkort komt er een vlog uit van Zevende Zintuig waarin in ieder geval de regisseur en de schrijfster wat over het proces vertellen. Daarnaast worden er ook delen van de opname's van de voorstelling aan de vlog toegevoegd. En tot die tijd: Kun je dit blog lezen!

Zevende Zintuig · 03/04/2019
12, 13 en 14 april is Verstandsverduistering in het theater te zien. De cast is er inmiddels helemaal klaar voor!
Zevende Zintuig · 10/02/2019
Zevende Zintuig repeteert elke maandag avond, maar had zaterdag 9 februari een extra repetitie dag. Lees hier hoe dat ging.

Zevende Zintuig · 07/01/2019
De flyer is helemaal af en de kaartverkoop is gestart!
Zevende Zintuig · 27/10/2018
Proef alvast de sfeer van Verstandsverduistering!

Zevende Zintuig · 27/08/2018
Zondag 26 augustus is de cast voor het eerst bij elkaar gekomen. Na lekker te hebben gegeten en gekletst, was het tijd voor de eerste lezing. Ieder maakte kennis met elkaar en met de personage's van het stuk. Maar daar bleef het niet bij. De cast heeft namelijk huiswerk mee gekregen, zodat we vanaf 10 september keihard aan de slag kunnen gaan tijdens de repetities.
Zevende Zintuig · 11/06/2018
Tijd voor vakantie, of toch niet? Zevende Zintuig staat ook in de 'zomer periode' niet stil..

Meer weergeven