· 

Van start

Verstandsverduistering.

Het begon met een idee wat uitmondde tot een slapeloze nacht en een dag daarna van alleen maar schrijven, schrijven, schrijven. Alles kwam zo op papier, de personages, waar het zich afspeelt, plot twist, alles.. Lisette kon letterlijk niet stoppen met schrijven. En in één dag stond bijna het hele verhaal op papier. Daarna is er enkel tijd over heen gegaan om het aan te scherpen. 

Wat begon met een verhaal wat meer op een film script lijkt is zo een theater script geworden. Het oude script wordt niet weg gegooid, maar wordt alsnog verder uit geschreven tot een film script en wie weet wat er dan gaat gebeuren..

 

Zondag 26 augustus is de cast voor het eerst bij elkaar gekomen. Na lekker te hebben gegeten en gekletst, was het tijd voor de eerste lezing. Ieder maakte kennis met elkaar en met de personage's van het stuk. Maar daar bleef het niet bij. De cast heeft namelijk huiswerk mee gekregen, zodat we vanaf 10 september keihard aan de slag kunnen gaan tijdens de repetities.

Dat brengt ons bij de volgende vraag. Hoe gaan we dit promoten? Wat gaan we precies over het stuk vertellen? Zoals je misschien al hebt meegekregen, betreft het een spannend misdaad stuk en moeten we dus uitkijken met wat we weg geven. Laten we maar beginnen met het ontwerp voor de poster, want daar zijn al wat ideeën voor. Wat? Dat zie je vanzelf.

 

Wat geven we wel weg? De namen van de spelers natuurlijk:

Sandra Bruil, Rocco Janga, Lisette Janse, Yvonne Krommenhoek en Albert Matil.

En zoals al bekend, de regisseur: Boris Chomette.

En als laatste de speeldata: 12, 13 en 14 april 2019.

Reactie schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  Jeanne Becht (zondag, 02 september 2018 10:02)

  Ik zie er naar uit!

 • #2

  Mascha (zondag, 02 september 2018 10:14)

  Spannond...... �

 • #3

  Ella Janse (zondag, 02 september 2018 17:21)

  Ohh ohh, dat wordt spannend!!!

 • #4

  Ad (zondag, 02 september 2018)

  Klinkt goed, wij komen zeker kijken. ��