· 

Sfeer proeven

Het ontwerp voor de poster is in volle gang. De foto is gekozen, nu nog op zoek naar een passend lettertype en dan zetten we Boris achter de computer om met Photoshop aan de gang te gaan.

Boris die ook het stuk regisseert?

Ja, die Boris.

Hij heeft nou eenmaal Photoshop op zijn computer staan, dus zonde om daar geen gebruik van te maken, toch?

 

Het is nog even wachten op de poster, maar om toch de sfeer van het stuk mee te geven hebben we headshot foto's gemaakt.

En met we, wordt Boris bedoeld. Hij had nog een fotocamera thuis liggen en hij zegt graag foto's te maken (kijk maar), dus..

 

Zoals we al eerder hebben vermeld, is het moeilijk om veel over het verhaal te vertellen. We willen dat je als publiek op het randje van je stoel zit en haast niet kan wachten hoe het zich allemaal ontrafeld. En daarom kunnen we niet teveel weg geven.

 

Dat het spannend wordt is tijdens de repetities al te merken, die inmiddels in volle gang zijn. De repetities zijn best pittig, maar gelukkig dus niet voor niets. Het is voor ieder hard werken. Ondanks dat het een mix aan acteerervaring is, is het voor ieder ook uitdagend. Uitdagingen grijpen wij graag aan en werken daarom elke maandag maar al te graag, keihard aan dit stuk. 

 

Wil je meer over de acteurs/actrices weten?

Klik dan op onderstaande foto's.

Reactie schrijven

Commentaren: 0