· 

Repetitie dag

Zoals bekend repeteren wij elke maandag avond. Nu hebben wij afgelopen zaterdag een extra repetitie dag ingepland. Nu hebben we bij Toneel Vakschool Rotterdam een fijne repetitie ruimte, maar een dag repeteren in hele andere ruimte heeft ook wel weer wat. Zo zaten wij in een grote zaal van Djoj.

Om voor te bereiden op een hele dag hard werken, begonnen we de dag met een gezamenlijk ontbijt. Daarna gezamenlijk opwarmen en aan de slag!

 

Na de lunch kwamen er wat gasten binnen. We hadden namelijk een klein gedeelte van de repetitie openbaar gesteld. Omdat het een voorstelling is waar we eigenlijk niet teveel over weg willen geven, mocht iedereen maximaal twee mensen uitnodiging om langs te komen. Een paar mensen mochten zo het repetitie proces mee maken.  Na twee uur te hebben mogen kijken, gingen de gasten weer naar huis. De groep bleef achter om opmerkingen van de regisseur te bespreken. 

 

Al met al hebben we een goeie productieve dag gehad! April komt steeds dichterbij. Dit is ook te merken in de voortgang. We maken mooie sprongen met zijn allen en maandag avond gaan we weer verder, om door te bouwen naar een voorstelling die door jullie bezocht kan worden!


Hieronder enkele reacties en foto's van onze gasten:

"Ik zat vastgenageld aan het verhaal."

"Het was als een rollercoaster." 

"Je word gemarteld in je hoofd."

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplicht