· 

Creatieve Brainstorm

Staat er momenteel een voorstelling op de planning?

Nee.

Staat er misschien een workshop op de planning?

Nee.

Zijn er geen ideeën?

Oh, ja zeker wel! Eerder teveel dan te weinig.

 

Alleen concreet nog even niet. Er is afgelopen zomer wel het een en ander op papier gezet, maar daar is verder nog niks mee gedaan. Dus daar willen we graag verandering in brengen!

 

Frances Gallimore had Boris Chomette een tijd geleden al benaderd met een idee voor een voorstelling. Ze wilde graag samen hiervoor zitten en erover praten. Om zo te kijken of het iets is waar we wat mee kunnen.

Daarnaast kunnen er natuurlijk zelfs nog meer ideeën ontstaan of oude ideeën kunnen hier aan toegevoegd worden.

En zo werd de eerste creatieve brainstorm gepland!

 

Dinsdag 29 oktober kwamen Frances, Boris en Lisette Janse bij elkaar. Eerst gezellig met elkaar eten en bijpraten, wat ook niet geheel onbelangrijk is natuurlijk! Nadat het eten op was en ze (genoeg) bij gepraat waren, gingen ze over op het echte werk: Het bespreken van elkaars ideeën en hiermee elkaar inspireren. 

Een avondje gezellig babbelen en ideeën uitwisselen is natuurlijk niet voldoende, dus zoals de sticker (door Frances erop geplakt) op de telefoon zegt dat gaan ze 'vaker doen'!

 

Dus wat staat er nu concreet op de planning?

Hoe/wat/wanneer is nog even onduidelijk vanwege volle agenda's, maar er is al een goed beeld van de vorm en het verhaal. 

Boris was gelijk al enthousiast over het idee van Frances, dus dat belooft veel goeds. En na zo'n avondje erover praten, wordt dat enkel meer.

 

Wat ze dus gaan doen is het volgende; Iedereen denkt erover na, schrijft als hij/zij ideeën heeft en tussendoor spreken ze met elkaar af om hier over te brainstormen.

En dan als er weer wat ruimte in de agenda's zijn, kunnen ze concreet gaan kijken naar hoe/wat/wanneer en wellicht mensen benaderen voor dit project!

 

 Dus voor nu: nog even geduld, maar weet dat Zevende Zintuig niet stil zit en dat er echt wat leuks gaat komen!

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Ad en Ella (maandag, 04 november 2019 20:31)

    Dat is altijd mooi om elkaar te stimuleren en ideeën op doen.
    veel succes.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplicht