· 

Love Actually

Het begon met een oproep op facebook dat Stichting MuBo een regisseur voor de kindercast van hun musical zochten. Vol enthousiasme heb ik daar natuurlijk op gereageerd.

En tot mijn blijdschap mocht ik het ook nog eens doen!

 

Afgelopen vrijdag was de eerste repetitie/kennismaking met de kinderen die mee doen aan de productie. Allemaal zijn ze erg enthousiast en hebben er dus veel zin in. 
We hebben onder andere met elkaar besproken wat het concept/idee is en daar ook al aan gewerkt, maar vanaf komende vrijdag gaan we nog gerichter aan de slag om zo de week daarna een script te hebben! Wat wellicht nog wel wat aangepast zal worden, maar het streven is wel om de repetitie daarna echt een definitief script te hebben. Aangezien ze aan het einde van de kerstvakantie al op de planken staan.

 

De groep bestaat uit kinderen in de leeftijd van 10 t/m 15 jaar en veel verschillende ervaringen op het gebied van musicals en theater lessen, maar allemaal hebben ze waardevolle ideeën en gaan ze er helemaal voor.
Hoewel het aan het begin van de repetitie natuurlijk nog allemaal spannend was en ze aan elkaar moesten wennen, was dit eigenlijk al vrij snel voorbij. Aan het einde van de repetitie leek het eigenlijk alsof ik al langer met deze groep aan het werk was!

 

Ondertussen ben ik alvast wat ideeën aan het uitwerken en ben ik benieuwd wat aanstaande vrijdag mij weer gaat bieden!


Love Actually.

 

De ultieme kerstfilm nu in het theater met muziek uit de Top 2000.

Een cast van ruim 80 spelers en een groot orkest nemen je mee naar een aantal korte, elkaar overlappende verhalen over liefde en vriendschap in de aanloop naar kerst.

Deze hartverwarmende musical is te zien in het kerstforum van het Teylingen college Leeuwenhorst in Noordwijkerhout op:

 

vrijdag 27 december 20:15 uur 

zaterdag 28 december om 14:00 uur

zaterdag 28 december om 20:15 uur

zondag 29 december om 14:00 uur

zondag 29 december om 20:15 uur

 

 

Klik hier om kaarten te kopen.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Ella en Ad (donderdag, 21 november 2019 13:10)

    Hartstikke mooi Lisette, hier zit je precies op je plekje. Heel veel succes en plezier met de acteurs.