'Westenschouwen, ’t zal u rouwen

dat ge heeft geroofd mijn vrouwe,

Westenschouwen zal vergaan

alleen de toren zal blijven staan’

 

Een oude sage wordt in een nieuw theater jasje gestoken met 'de Watergeesten van Westerschouwen'.

 

 Regie: Lisette Janse

Choreograaf:  Eldridge Labinjo

Muziek: Cengiz Arslanpay 

 

CastEwout van der Heijden, Sanne Kieboom en Yvonne Krommenhoek

 

 Speeldata:  Vrijdag 28 April '23 20.00 uur

Zaterdag 29 April' 23 20.00 uur

Zondag 30 April '23 15.00 uur

 

 

Locatie: Theater 't Kapelletje in Rotterdam 


Repetitie foto's door Lisette Janse.


Het script voor deze voorstelling is er nog niet, omdat we deze samen als groep zullen maken. Hiermee kun je als speler dus ook zelf gaan creëren, hoe tof is dat? En daardoor heb je dus zelf ook de mogelijkheid om te kiezen of je een grote of kleine rol wilt hebben. Wil je jezelf uitdagen met dans/beweging of juist niet? Wil je je jezelf uitdagen met stil spel of juist niet? Kortom.. Alles is mogelijk!

Wil je graag mee spelen in deze voorstelling? Laat het dan weten via het contact formulier.

Repetities vinden plaats op dinsdagen van 20.00 uur t/m 22.00 uur.  

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Eldridge werd geboren in London waar hij van 1981 tot 1987 de vooropleiding van de ‘Arts Educational School London’ deed. Na zijn vooropleiding heeft hij gestudeerd aan de Ballet Rambert Academy dichtbij de plaatst Reading in het Verenigd Koninkrijk. In 1995 verhuist hij naar Nederland waar hij begon als danser bij Scapino Ballet Rotterdam. Eldridge danst in totaal zeven jaar voor Scapino. Tijdens zijn carrière bij Scapino danst hij in balletten van Ed Wubbe: Kathleen, Perfect Skin, Rosary en Romeo & Juliet. Sinds 2013 is Eldridge werkzaam als docent repertoire bij Scapino Academy. Naast zijn werkzaamheden voor de Academy werkt Eldridge veel in het buitenland. Zo werkt hij als coach met politieke kandidaten voor het Europese parlement en het parlement van het Verenigd Koninkrijk, universiteiten binnen Nederland zoals Erasmus Universiteit in Rotterdam, maar ook Europese universiteiten en beginnende ondernemers. Hij coacht deze groepen op leiderschap, communicatievaardigheden, publiekelijk spreken en pitchen. Eldridge coacht ook op zelfontwikkeling, talentontwikkeling en emotionele ontwikkeling.

Cengiz Arslanpay is een multi-instrumentalist en componist wiens werk wordt gekenmerkt door vloeiende overgangen tussen hedendaagse en authentieke muzikale sferen.

Zijn belangrijkste instrumenten zijn de Nay en modulaire synthesizers, hoewel hij ook bekend is met het oefenen van allerlei instrumenten uit het Midden-Oosten. Dit maakt hem een muzikale brug tussen authentieke en hedendaagse muziek.