"Westerschouwen, Westerschouwen.

Het zal u berouwen,

dat ge genomen hebt mijne vrouwe.

Westerschouwen zal daarom vergaan,

de toren alleen zal blijven staan." 

 

Een oude sage wordt in een nieuw theater jasje gestoken met 'de Watergeesten van Westerschouwen'.

 

 

 Tekst en Regie: Lisette Janse

Choreograaf:  Eldridge Labinjo

Muziek: Cengiz Arslanpay 

CastEwout van der Heijden

 

  Speeldata:  Vrijdag 28 April '23 20.00 uur

Zaterdag 29 April' 23 20.00 uur

Zondag 30 April '23 15.00 uur

(Klik op de datum om een kaartje te kopen.)

 

Kaartverkoop:

Aan de deur: €12,-

Online: €10,-
EarlyBird ticket: €7,50

 

Locatie: Theater 't Kapelletje in Rotterdam 

Van der Sluysstraat 176, 3033 SR Rotterdam


Repetitie foto's door Lisette Janse.


Eldridge werd geboren in London waar hij van 1981 tot 1987 de vooropleiding van de ‘Arts Educational School London’ deed. Na zijn vooropleiding heeft hij gestudeerd aan de Ballet Rambert Academy dichtbij de plaatst Reading in het Verenigd Koninkrijk. In 1995 verhuist hij naar Nederland waar hij begon als danser bij Scapino Ballet Rotterdam. Eldridge danst in totaal zeven jaar voor Scapino. Tijdens zijn carrière bij Scapino danst hij in balletten van Ed Wubbe: Kathleen, Perfect Skin, Rosary en Romeo & Juliet. Sinds 2013 is Eldridge werkzaam als docent repertoire bij Scapino Academy. Naast zijn werkzaamheden voor de Academy werkt Eldridge veel in het buitenland. Zo werkt hij als coach met politieke kandidaten voor het Europese parlement en het parlement van het Verenigd Koninkrijk, universiteiten binnen Nederland zoals Erasmus Universiteit in Rotterdam, maar ook Europese universiteiten en beginnende ondernemers. Hij coacht deze groepen op leiderschap, communicatievaardigheden, publiekelijk spreken en pitchen. Eldridge coacht ook op zelfontwikkeling, talentontwikkeling en emotionele ontwikkeling.

Cengiz Arslanpay is een multi-instrumentalist en componist wiens werk wordt gekenmerkt door vloeiende overgangen tussen hedendaagse en authentieke muzikale sferen.

Zijn belangrijkste instrumenten zijn de Nay en modulaire synthesizers, hoewel hij ook bekend is met het oefenen van allerlei instrumenten uit het Midden-Oosten. Dit maakt hem een muzikale brug tussen authentieke en hedendaagse muziek.